Estetica Dentara

Estetica dentara

Estetica dentara s-a nascut din dorinta oamenilor de a avea un zambet cat mai frumos si stralucitor. Ea se adreseaza pacientilor care-si doresc dinti sanatosi, frumosi alineati, de forma si de culoare cat mai apropiata de perfectiunea tineretii. Atunci cand vorbim cu cineva privirea ne este atrasa involuntar de anumite defecte de pe fata interlocutorului. In cele mai multe cazuri ne uitam la gura celui cu care vorbim, la dintii strambi, galbeni, lucrari dentare prea mari sau neechilibrate care de asemenea atrag privirea prin “ceva-ul” nefiresc pe care acestia il transmit.

Fatele dentare sunt cele care rezolva problemele de forma ale dintilor:
⦁ fatetele din compozit care se pot realiza direct in cabinetul stomatologic intr-o singura sedinta cu un rezultat estetic foarte bun si un buget necesar mai mic, insa pot fi o optiune pentru o perioada limitata de timp
⦁ fatetele din ceramica/portelan care se realizeaza in laboratorul de tehnica dentara si reprezinta o solutie de tratament de lunga durata , realizate dintr-o ceramica presata speciala cu un aspect natural si o rezistanta mecanica crescuta.

Avantajul fatetelor dentare este ca putem obtine un aspect perfect al zambetului, atunci cand la nivelul dintilor exista:
– carii multiple, obturatii vechi
– pete accentuate de culoare
– spatieri inestetice si inghesuiri minore
– dinti asimetrici-dinti cu forme sau dimensiuni inestetice

Albirea dentara profesionala este una dintre cele mai solicitate procedure de estetica dentara la nivel modial. Stim cu totii ca un zambet stralucitor si armonios influenteaza perceptia celorlalti despre noi si relatiile sociale. Din ce in ce mai multi pacienti isi doresc un zambet estetic, iar. obiectivul nostru este sa oferim pacientilor cele mai eficiente tehnici de albire dentara, astfel incat sa oferim un zambet alb si o experienta placuta in cabinetul dentar. Pacientii nostril beneficiaza de rezultate exceptionale de albire, fara sensibilitate si fara sa riste sa afecteze integritatea smaltului si a gingiilor.

Astfel in clinica noastra, o echipă de medici bine pregatiti isi dau mana pentru ca zambetul dumnevoastra sa fie o carte de vizita de succes. Suntem recunoscuti pentru profesionalism, seriozitate, eficienta si rezultate dintre cele mai frumoase si stabile în timp.

Avem întotdeauna solutiile potrivite pentru zambetul perfect!

Specialistii nostri

Dr. Cristina

Medic Stomatolog

Dr. Adelin-Michael

Medic Stomatolog

Dr. Alina

Medic Stomatolog

Dr. George

Medic Stomatolog

Programeaza-te